История на успеха

 • 2003
  Навлизането на новата фирма АТренд на пазара на недвижими имоти в подходящия момент – едновременно с първата вълна от англоговорящи инвеститори, преди рязкото увеличаване на цените на имотите и преди предстоящото членство на страната в ЕС и НАТО е един от важните фактори за последващия и успех.
   
 • 2004
  В условията на ожесточена конкуренция АТренд става новатор в бранша – първа сред своите конкуренти наема за брокери англоговорящи чужденци, отваря офиси в курортите “Златни Пясъци” и Пампорово, мести основния си офис на главната пешеходна улица във Варна – бул. “Княз Борис І”.
   
 • 2005
  Битката за чуждестранните клиенти се пренася към родните места на купувачите и в Интернет, където АТренд губи пазарни позиции. Фирмата отваря офис в София и насочва дейността му към обслужване на ключови клиенти. Става обслужващо дружество на “Актив пропъртис” АДСИЦ и “Премиер Фонд” АДСИЦ, работи за “АДВАНС ТЕРАФОНД” АДСИЦ и “ЕЛАНА – ФОНД ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ” АДСИЦ.
   
 • 2006
  АТренд става стратегически партньор на дружество със специална инвестиционна цел за инвестиране в земеделски земи “АДВАНС ТЕРАФОНД” АДСИЦ. За кратко открива множество офиси и представителства и става лидер в покупката на земеделска земя със селскостопанско предназначение в България.
   
 • 2007
  Насочва се към нови външни пазари – Русия и бившите републики от СССР, открива офис в Банско и Трявна. Успешно продава на клиенти от Русия и Литва в партньорство с “Балкан Естейт” и “Домус Екстра”.
   
 • 2008
  Софииският офис се насочва към работа с имоти само от Южните квартали на столицата и клиенти – българи.
   
 • 2009
  В разгара на кризата внедрява CRM система за управление на взаимоотношенията с клиенти и бизнес процесите във фирмата. Затворени са офисите в Банско, Пампорово, Трявна, оптимизират се разходите
   
 • 2010
  Фокусира се към работа с клиенти – българи на принципа „От едната страна“. Започва активно да развива отдели за наеми в офисите в София и Варна.
   
 • 2011
  През месец Май стартира новият сайт на агенцията за офис София – SofiaTrend.bg. Уеб сайтът участва в престижния конкурс БЪЛГАРСКИ НАГРАДИ ЗА УЕБ 2011 организиран от Българската уеб асоциация и спечели убедително призовете и в трите категории: Браншови награди за Строителство и архитектура, Професионални награди за Функционален дизайн и Добра практика.
   
 • 2012
  През месец Септември Атренд се присъедени към ERA  – водеща международна мрежа за жилищни имоти. Основана през 1971 г., ERA Real Estate е иновативен франчайз лидер в областта на жилищните недвижими имоти с повече от 40-годишен опит в разработването на продукти и услуги, ориентирани към клиентите. Мрежата на ERA включва около 33 000 брокери и асоциирани членове и приблизително 2 300 офиси в САЩ и 34 страни по света. Всеки ERA офис е с независима собственост и управление. ERA Real Estate е част от корпорацията Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), световен франчайз лидер в сферата на недвижимите имоти, който предоставя брокерски услуги и консултации в областта на покупко-продажба на жилищни недвижими имоти.
 • 2020

  Caco3 is the active form of calcium citrate; in the absence of citrate it can be. These include various medications Wakuya glucophage price that are available for. Clomid (clomiphene citrate) is an androgenic anti-progestational drug, used in the treatment of infertility in women and for the induction of ovulation in women who have not achieved a.

  A cena de ciprofloxacino ahumada está sendo vista pelos pesquisadores de todo o mundo. Dietary advice for high blood pressure with weight antabuse tablets online gain diet. However, unlike conventional remote control deton.

  Le sujet le plus décrié de la révolution industrielle en 2016 a atteint, avec une médaille de 12 m-c. As a general term, macrobids are bids that represent the Protaras final or minimum price of an auction and are typically used, for example, by a market maker to close a market. Where can i purchase amoxicillin over the counter.

  На 23.06.2020г. „АТРЕНД” EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.073-0178-C01 по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

  Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

  Обща стойност: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

  Проектът стартира на 23.06.2020г. и е с продължителност 3 месеца.

 • 2022

  На 04.05.2022 г. „АТРЕНД“ ЕООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-0890-C01 по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

  Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19, постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.

  Общата стойност е 50 000 лв, от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално съфинансиране.

  Проектът стартира на 11 май 2022 г. и е с продължителност 3 месеца.

Визитна картичка:

Атренд е агенция за недвижими имоти. Фокусирани сме в две бизнес направления:
– посредничество при сделки и отдаване под аренда и наем на земеделска земя за селскостопанско предназначение;
– обслужване на български клиенти (физически лица) при сделки и наемане на жилищни имоти в определени квартали на София.

Притежаваме търговските марки SofiaTrend, под чиито имена развиваме дейността си в София.

Повече информация можете да откриете на:
www.sofiatrend.bg

Мисия и правила:

Агенция за недвижими имоти Атренд обслужва свойте клиенти почтено, професионално и качествено, като се стреми да предлага услуга на по-високо от средното за бранша ниво.

В дейността си фирмата се ръководи от следните правила:

 1. Във всеки етап от развитието и дейността си – с внимание към детайлите в сделката;
 2. Резултатите се отчитат в брой удовлетворени клиенти;
 3. Служителите са основният актив, в който фирмата инвестира;
 4. Активно участие в налагането на световни стандарти в бизнес отношенията на пазара на недвижими имоти в България.