Продажба на самостоятелна къща тип COMFORT със собствен двор в затворен жилищен комплекс Green Park Sofia, Владая

№ 113054 | 27 August 2020
Цена на кв.м
1 387 евро
Площ
181.4 кв.м
Тип имот
Къща/Вила , Къща
Град
Владая
Етап строителство
Разрешение за строеж
Завършеност
БДС
Вид строителство
Тухла

* Площ без общи части като стълбище и др.

251 600 евро
3.60% (9 058 евро) комисионна от купувача

  Абониране по email за промени в цената

  Наемна цена ≈700 евро

  Подобни имоти давани под наем

  ЕРА София Тренд предлага за продажба самостоятелни къщи в затворен жилищен комплекс Green Park Sofia. В проекта са включени изграждане на 133 енергийно ефективни сгради, собствен парк с игрища и детска площадка, търговско-административна сграда, детска градина и училище. Комплексът е разположен на слънчево място в подножието на Витоша и Люлин планина, предлагащ къщи или терени за хора, с високи изисквания към качеството на живот. Локацията осигурява лукса да се наслаждаваш на 360° панорамни гледки. Планината естествено се слива с комплекса и осигурява един неповторим контакт с природата. Уникалната комбинация от затворен жилищен комплекс със собствен парк и безкомпромисна инфраструктура с директен достъп до републиканската пътна мрежа, добра заобикаляща ги среда от чист въздух и връзка с природата, възможност за отдих и организация на свободното време, определят непреходната стойност и високия стандарт на обитаване, които Ви предлага комплекса. Усещането за простор и чист въздух с възможно най-екологичния начин за отопление – геотермия: постоянна, практически неизчерпаема и екологично чиста.

  Самостоятелна къща тип СOMFORT e с РЗП – 181,40 кв.м. и самостоятелен парцел с площ от 600 кв.м.. В посочената цена е включено: термопомпа NIBE за геотермално отопление с възможност за контрол през смарт телефон, вертикален сондаж за геотермално отопление и ограда към улицата (лице на имота).

  АРХИТЕКТУРА: С много внимание към детайла е проектирана къщата, която впечатлява със съвременната си визия и архитектура. На първо ниво са разположени антре, дневна с трапезария и кухня, техническо помещение/склад и санитарно помещение. На второто ниво се намират родителската спалня с отделна баня, две спални с обща баня, кабинет, коридор и тераса. В прилежащите към къщите дворове са разположени зона за релакс и затревени площи с възможност за изграждане на външно барбекю и покрито паркомясто. Коефициент на термично съпротивление на външните стени.

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: -Главната носеща конструкция на сградата е стомано-стоманобетонна -Фасадите на къщите са вентилирани, изпълнени в комбинация от топлоизолационна система и цименто – фазерни плоскости с дървесен фладер, боядисани с фасадна боя в цвят тъмен или светъл в зависимост от архитектурния детайл. -Отоплението на къщите е предвидено да се извършва посредством геотермално отопление, което е най-екологичния вариант за отопление на къщи. То е постоянно, използва възобновяемата енергия на земното ядро, която практически е неизчерпаема и екологично чиста. -ВиК. Водопроводната мрежа се изпълнява с полипропиленови тръби, отговарящи на всички съвременни стандарти. -Слаботоковата инсталация предвижда излази за кабелна телевизия, телефон/ домофонна уредба и интернет. -Дограма – PVC многокамерна с троен стъклопакет в цвят графит.

  СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: -Водопровод и канализация се изпълняват до определени точки в различните помещения. -Подовете се завършват с армирана замазка, в която са заложени тръби за водно подово отопление и е вградена шумоизолация за помещенията на втория етаж. -Таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители. -Интернет се извежда до отделните помещения. -Домофонна уредба. -Изграждане на комин за вътрешна камина/по желание наклиента/. -Ограда за комплекса по архитектурен детайл. -Вътрешна ограда между отделните къщи. -Подготвени за озеленяване дворове. -Изводи за дворно осветление. -Системите за топлоизолация, хидроизолация и дограма отговарят на стандартите за ”нискоенергийни къщи“.

  Допълнителен ПАКЕТ ДО КЛЮЧ – цената се договаря допълнително – Всички видове подови настилки за всички помещения като паркет и гранитогрес, облицовки по стените на баните, санитарен файанс, смесители, арматури, интериорни врати и первази, дървени стъпала. – Всички видове довършителни работи необходими за постигане на степен на завършеност “до ключ” като саморазливни замаски, двукратна финна шпакловка по стени и тавани, хидроизолации по мокри помещения преди настилки и облицовки, трикратно боядисване на стени и тавани, монтаж на настилки и облицовки с включени помощни материали, монтаж на ВиК арматури и санитарен фаянс, монтаж на осветителни тела, монтаж на паркет и стъпала.

  Начин на плащане: 10 (десет) % , заедно с дължимия ДДС, се заплаща при подписване на предварителен договор. 20 (двадесет) %, заедно с дължимия ДДС се заплаща при достигане на Кота Корниз 60 (шейсет) %, заедно с дължимия ДДС, се заплаща до прехвърляне на собствеността на терена и къщата и подписване на нотариален акт (АКТ15). 10 (десет) %, заедно с дължимия ДДС, при представяне от ПРОДАВАЧА на удостоверение за въвеждане в експлоатация на сградата (АКТ16).

  ПомещениеПлощ кв. м.Описание
  Тераса8.45 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Коридор11.00 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Баня, тоалетна6.00 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Кабинет10.00 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Спалня12.00 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Спалня14.00 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Спалня21.00 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Тераса35.00 кв.мПърви етаж- Веранда
  Баня, тоалетна5.00 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Складово помещение7.00 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Входно антре9.00 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Дневна, кухненски бокс, трапезария46.00 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  ПомещениеОписание
  СпалняСпалня с баня
  МебелиНе
  ХарактеристикаОписание
  АсансьорНе
  ТЕЦНе
  Мръсен каналНалична канализация в имота .
  Тип дограмаПВЦ
  ПаркингЗакрито паркомясто
  ТокНалично електрозахранване в имота

  Разходи по сделка:

  14762.60 леваМестен данък
  1817.60 леваНотариална такса
  492.09 леваТакса вписване
  0.00 леваДруги нотариални такси
  0.00 леваБанкови такси

  Петър Максимов

  Консултант

  телефон:
  0899 808 182
  мобилен:
  0894 468 239
  e–mail:
  [javascript protected email address]
  всички имоти на брокера