Продажба на редови къщи със самостоятелен двор и 360 панорамна гледка в затворен комплекс Green Park Sofia, Владая

№ 113055 | 27 August 2020
Цена на кв.м
1 108 евро
Площ
143 кв.м
Чиста площ*
143.00 кв.м
Тип имот
Къща/Вила , Къща
Град
Владая
Етап строителство
Разрешение за строеж
Завършеност
БДС
Вид строителство
Тухла

* Площ без общи части като стълбище и др.

158 500 евро с ДДС
3.60% (5 706 евро) комисионна от купувача

  Абониране по email за промени в цената

  Наемна цена ≈700 евро

  Подобни имоти давани под наем

  ЕРА София Тренд предлага за продажба самостоятелни къщи в затворен жилищен комплекс Green Park Sofia. В проекта са включени изграждане на 133 енергийно ефективни сгради, собствен парк с игрища и детска площадка, търговско-административна сграда, детска градина и училище. Комплекса е разположен на слънчево място в подножието на Витоша и Люлин планина, предлагащ къщи или терени за хора с високи изисквания към качеството на живот. Локацията осигурява лукса да се наслаждаваш на 360° панорамни гледки. Планината естествено се слива с комплекса и осигурява един неповторим контакт с природата. Уникалната комбинация от затворен жилищен комплекс със собствен парк и безкомпромисна инфраструктура с директен достъп до републиканската пътна мрежа, добра заобикаляща ги среда от чист въздух и връзка с природата, възможност за отдих и организация на свободното време, определят непреходната стойност и високия стандарт на обитаване, които Ви предлага комплекса. Усещането за простор и чистист въздух с възможно най-екологичния начин за отопление – геотермия: постоянна, практически неизчерпаема и екологично чиста.

  Редова къща тип “GREEN LIFE” e с РЗП – 143 кв.м и самостоятелен парцел с площ от 300 кв.м. В посочената цена е включено: термопомпа NIBE за геотермално отопление с възможност за контрол през смарт телефон, вертикален сондаж за геотермално отопление и ограда към улицата (лице на имота). АРХИТЕКТУРА На първо ниво са разположени антре, дневна с трапезария и кухня, техническо помещение/склад и санитарно помещение. На второто ниво се намират родителската спалня с тераса, две спални с обща баня, коридор. В прилежащите към къщите дворове са минимална площ от 300 кв.м, с обособена зона за релакс и затревени площи с възможност за изграждане на външно барбекю. ХАРАКТЕРИСТИКИ -Главната носеща конструкция на сградата е стомано-стоманобетонна -Фасадите на къщите са със стандартна топлоизолационна система в комбинация с дървена обшивка в зависимост от архитектурния детайл. -Отоплението на къщите е предвидено да се извършва посредством термопомпа. -ВиК. Водопроводната мрежа се изпълнява с полипропиленови тръби, отговарящи на всички съвременни стандарти. -Слаботоковата инсталация предвижда излази за кабелна телевизия и интернет. -Дограма – PVC многокамерна с троен стъклопакет в цвят графит..

  СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ -Водопровод и канализация се изпълняват до определени точки в различните помещения. -Подовете се завършват с армирана замазка. -Интернет се извежда до отделните помещения. -Домофонна уредба. -Изграждане на комин за вътрешна камина и външно барбекю/по желание на клиента/. -Периметрова ограда за комплекса по архитектурен детайл. -Подготвени за озеленяване дворове. -Изводи за дворно осветление. -Системите за топлоизолация, хидроизолация и дограма отговарят на стандартите за ”нискоенергийни къщи.

  Допълнителен ПАКЕТ ДО КЛЮЧ – цената се договаря допълнително – Всички видове подови настилки за всички помещения като паркет и гранитогрес, облицовки по стените на баните, санитарен файанс, смесители, арматури, интериорни врати и первази, дървени стъпала. – Всички видове довършителни работи необходими за постигане на степен на завършеност “до ключ” като саморазливни замаски, двукратна финна шпакловка по стени и тавани, хидроизолации по мокри помещения преди настилки и облицовки, трикратно боядисване на стени и тавани, монтаж на настилки и облицовки с включени помощни материали, монтаж на ВиК арматури и санитарен фаянс, монтаж на осветителни тела, монтаж на паркет и стъпала.

  Начин на плащане: 10 (десет) % , заедно с дължимия ДДС, се заплаща при подписване на предварителен договор. 20 (двадесет) %, заедно с дължимия ДДС се заплаща при достигане на Кота Корниз 60 (шейсет) %, заедно с дължимия ДДС, се заплаща до прехвърляне на собствеността на терена и къщата и подписване на нотариален акт (АКТ15). 10 (десет) %, заедно с дължимия ДДС, при представяне от ПРОДАВАЧА на удостоверение за въвеждане в експлоатация на сградата (АКТ16).

  ПомещениеПлощ кв. м.Описание
  Дневна, кухненски бокс, трапезария45.63 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Складово помещение3.82 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Баня, тоалетна3.09 кв.мПърви етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Спалня11.44 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Спалня12.24 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Спалня14.24 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Баня, тоалетна3.93 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Баня, тоалетна3.94 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  Гардеробна4.47 кв.мВтори етаж: Подовете се завършват с армирана замазка, таваните и стените се завършват с финна шпакловка и ръбохранители.
  ХарактеристикаОписание
  АсансьорНе
  ТЕЦНе
  Мръсен каналНалична канализация в имота .
  Тип дограмаПВЦ
  ТокНалично електрозахранване в имота

  Разходи по сделка:

  9299.97 леваМестен данък
  1380.60 леваНотариална такса
  310.00 леваТакса вписване
  0.00 леваДруги нотариални такси
  0.00 леваБанкови такси

  Петър Максимов

  Консултант

  телефон:
  0899 808 182
  мобилен:
  0894 468 239
  e–mail:
  [javascript protected email address]
  всички имоти на брокера