ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА София Тренд продава изгодно вътрешен двустаен апартамент с много добра локация в кв. Борово, София

№ 110952 | 17 януари 2018
Имотът се предлага само при нас.
Цена на кв.м
904 евро
Площ
75.78 кв.м
Тип имот
Апартамент, Двустаен
Град
София
Район
Борово
Етаж от етажи
4 от 5
Етап строителство
Издадено разрешение за ползване
Завършеност
За ремонт
Вид строителство
Тухла
Година
1957

* Площ без общи части като стълбище и др.

68 516 евро
3.60% (2 467 евро) комисионна от купувача

Абониране по email за промени в цената

Наемна цена ≈202 евро

Подобни имоти давани под наем

ЕРА София Тренд продава вътрешен двустаен апартамент с функционално разпределени помещения без преход. Разположен на четвърти последен етаж със ЗП 75.78 кв.м., в тухлена сграда. Състои се от: входно антре (6.80 кв.м); хол (28,00 кв.м), спалня (14,30 кв.м), кухня (8.71 кв.м) и баня и тоалетна (2,71 кв.м) Изложението на хола е изток, спалнята и кухнята са към запад.

За повече информация вж. раздели “Разпределение”, “Помещения” и “Обзавеждане”.

Подовата настилка във входното антре и кухнята е на мозайка, останалите помещения са на паркет. Стените във входното антре са на ламперия, в кухнята са на латекс, останалите две помещиня са на тапети. Банята и тоалетната е на мозайка и фаянс. Имота се нуждае от ремонт. Дограмата на прозорците е дървена обикновена. Отоплението е на ТЕЦ с монтирани радиатори във всяка стая и със сменени щрангове.

Жилището е в тухлена кооперация от 1957 година. Входът е поддържан и чист с контролиран достъп, входната врата се заключва. Месечната такса за поддръжка на общи части е 5 лв. Пред блока и в съседните улици без проблемно се намират места за паркиране. Районът е изцяло уреден, в непосредствена близост е Южен парк, търговски обекти, МОЛ България, Джъмбо и големи вериги хранителни магазини, детска градина, училище, квартални магазини, заведения, и др. Бърз и удобен достъп до центъра и други точки на града е посредством близкият бул. “България”, пешеходното разстояние до спирка на трамвай № 7, автобусна спирка.

Помещение Площ кв. м. Описание
Входно антре 6.80 кв.м под- мозайка, стени - ламперия
Кухня 8.71 кв.м под - мозайка, стени - латекс
Спалня 14.30 кв.м под- паркет, стени - тапети
Хол 28.00 кв.м под- паркет, стени - тапети
Баня, тоалетна 2.71 кв.м фаянс и мозайка
Характеристика Описание
Асансьор Не
ТЕЦ Да
Газификация Няма
Тип дограма Дървена обикновена
Паркинг Свободно паркиране
Градски транспорт трамвай 7, автобус 102, 204, 73, 83, 64 , тролейбус 2, 9, такси 21, 32

За квартала Квартал „Борово” е разположен в югозападната част на град София, в подножието на Витоша планина и кв. „Бояна”. Намира се между бул. „България”, ул. „Тодор Каблешков”, ул. ”Ген. Стeфан Тошев” и бул. ”Гоце Делчев”. Районът граничи с кварталите „Бели брези” и „Красно село”.

Архитектура В квартала има старо панелно строителство, ЕПК сгради, масивно тухлено строителство и новопостроени жилищни сгради в съвременен и модерен стил. Почти навсякъде в квартала, блоковете и новите кооперации са свързани с централно топлозахранване.

Инфраструктура В квартал „Борово” има няколко училища: 34 ОУ "Стою Шишков”, „Профилирана гимназия с изучаване на английски език”, „Софийска езикова гимназия” и 36 СОУ „Максим Горки”. На ул. ”Ген. Стефан Тошев” са детска ясла „Таврия” и 20-та поликлиника. В квартала има и една пощенска станция. На бул. ”Гоце Делчев” се намират частна клиника „Малинов” и Медицински център „Лора”. На ул. ”Стефан Тошев” има магазин „Фантастико”, на ул. ”Пирински проход” е магазин „ЕНА”, а на ул. ”Родопски извор” има магазин „ЦБА”. На кръстовището на бул.”България” и ул.”Тодор Каблешков” е първият окрит в София магазин от веригата „Билла”. На последната спирка на тролейбус №9 е пазар „Борово”.

Транспорт Кварталът има отлично изградена пътна и комуникационна инфраструктура. Транспортните средства, които могат да се използват за придвижване към и от кв.”Борово” са: • Тролейбуси № 2 и 9, които се движат по ул.”Дойран, които предоставят бърз и удобен достъп до северната част на града. • Автобуси № 102, 204, 73, 83, 64 чийто маршрут е по бул.”Гоце Делчев”, ул.”Дойран” и бул. "България", които предоставят директна връзка с източната част на столицата; • Трамвай №7, който свързва квартала директно с центъра на столицата. • Маршрутни таксита №32 и 21

Разходи по сделка:

3350.14 лева Местен данък
958.21 лева Нотариална такса
134.01 лева Такса вписване
0.00 лева Други нотариални такси
0.00 лева Банкови такси

Николай Николаев

Консултант

телефон:
02 80 81 82 3
мобилен:
0896 705 363
e–mail:
[javascript protected email address]
всички имоти на брокера