Ексклузивен поземлен имот за продажба, с голям инвестиционен потенциал, в землището на село Звездица, община Варна

№ 212831 | 3 ноември 2017
Имотът се предлага само при нас.
Цена на кв.м
16 евро
Площ
12557 кв.м
Тип имот
Парцел, Поземлен имот
Град
Звездица

* Площ без общи части като стълбище и др.

196 600 евро
3.60% (7 078 евро) комисионна от купувача

  • 16 август 2017 203 954 евро
Абониране по email за промени в цената

Подобни имоти давани под наем

ЕРА Варна Тренд предлага ексклузивно за продажба живописен „оазис“ в гората, на осем минути от центъра на морската столица! Поземленият имот е с площ 12 557 кв.м, разположен в землището на село Звездица, част от община Варна, включен в Общия устройствен план на града. Теренът е с лека денивелация, с лице 10 м на асфалтов път. Непосредствено до парцела има трафопост и шахта за вода с голям дебит.

Съгласно ОУП на община Варна имотът се намира в жилищна територия Жм2 – жилищна устройствена територия с допълнителни специфични изисквания. Имотът представлява живописна продълговата поляна в равна, на отделни места слабо насечена местност, обградена от великолепна смесена широколистна гора /дъб и бук/. Парцелът е естествено защитен от студени ветрове. Сгушен е в малка гънка на релефа, обърната с дългата си страна на юг-югоизток. Непосредствено покрай имота преминава малка рекичка. Релефът на терена позволява в имота да се оформят едно или повече изкуствени езерца, които да се пълнят сезонно от рекичката. Изключително тихо и спокойно място, подходящо за целогодишно живеене, както и за реализиране на разнообразни инвестиционни проекти – частно имение; селище от затворен тип; вилно селище; хотелски комплекс; етно комплекс; ваканционен комплекс; комплекс от къщи за гости; клиника; санаториум; хоспис; детско зелено училище и др.

Имотът има уникално местоположение – сгушен в „белите дробове“ на морската столица – горите южно от града и достатъчно далеч от градския шум и мръсния въздух, но в същото време – близо до центъра на Варна! Най-близкият до сърцето на града горски „оазис“! От центъра на Варна /Катедралата/ до имота се стига само за 8 минути с автомобил! Село Звездица е на 1,4 км от имота – около една минута път с автомобил. Пътят до имота от гр. Варна и от с. Звездица е изцяло асфалтов. На 100 м от имота има спирка на редовната градска автобусна линия N36 /Варна – Звездица/.

Ако търсите закътан парцел с добър достъп, на тихо и живописно място, със свеж горски въздух и южно изложение, на 8 минути път от центъра на Варна, то – това е Вашия Имот!

Характеристика Описание
Асансьор Не
ТЕЦ Не
Лице на път 10 м
Мръсен канал Няма.
Ток Възможност за включване към електропреносна мрежа
Градски транспорт автобус 36

Звездица е село в Североизточна България. То се намира в община Варна, област Варна, на около 10 км от град Варна, на Моминото плато. Транспортната връзка с града е автобусна линия № 36, като интервалът на автобусните курсове е 60 минути. Невероятна природа заобикаля жителите на Звездица. Надморско равнище: 100 – 199 м. Тихо и спокойно място за целогодишно живеене, най-чистият въздух е там, на 9 минути от центъра на Варна по живописен път 2 км около езеро и 2 км гора. Има църква, детска градина, магазини и заведения, кабелна телевизия, кабелен интернет и градски телефони. От 2008 г. Звездица е кметство с решение на Общински съвет - Варна.

Разходи по сделка:

11535.49 лева Местен данък
1559.44 лева Нотариална такса
384.52 лева Такса вписване
0.00 лева Други нотариални такси
0.00 лева Банкови такси

Цветан Петров

Консултант

телефон:
052 62 52 72
мобилен:
0894 61 92 77
e–mail:
[javascript protected email address]
всички имоти на брокера